Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Wederzijdse financiering veilig online krediet, een nummer Whatsapp: +48 798 696 043
2 juillet 2021

LENINGSVOORWAARDEN

LENINGSVOORWAARDEN

téléchargement (1)

- U moet gewoon kredietwaardig zijn, uw terugbetalingscapaciteit controleren en een stabiel inkomen hebben om een lening aan te vragen.
- Het opstellen van een dossier is verplicht voor alle leners.
- De kosten met betrekking tot de lening die zijn: administratiekosten en verzekering exclusief de notariskosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

Voor bestaande of nieuwe bedrijven en de financiering van commerciële projecten die op lange termijn een zware investering vereisen, hebben we het businessplan en de financiële prognose nodig. Het businessplan is het centrale element waarmee u uw bedrijf diepgaand kent op de economische, organisatorische, financiële en commerciële aspecten.

Het presenteert ook uw vooruitzichten op middellange en lange termijn, het project waarvoor u de lening aanvraagt, de door u voorgestelde terugbetalingsvoorwaarden en mogelijk de garanties die u kunt bieden. Een compleet en nauwkeurig businessplan is een garantie voor ernst, omdat het aantoont dat u de uitdagingen van uw aanpak begrijpt.

In dit businessplan speelt financiële voorspelling een sleutelrol. Het moet consistent en realistisch zijn. Gebruik echte en verifieerbare gegevens over uw markt, over uw concurrenten, enz. En stel een haalbaar omzetdoel in relatie tot uw productiecapaciteit en uw commerciële en marketingmiddelen (menselijk, materieel, financieel, enz.) .

Uw bedrijfsplan en de bijbehorende financiële documenten stellen ons in staat uw verzoek te bestuderen. Hij moet gemakkelijk begrijpen hoe u met de gewonnen investering inkomsten wilt genereren om aan uw terugbetalingsverplichtingen te voldoen en tegelijkertijd de werking, groei en duurzaamheid van uw bedrijf te waarborgen.

In geval van een positief antwoord op deze voorwaarden, sturen wij u een kennisgeving van ons besluit om u de lening de vestigingsvoorwaarden en de gewenste voorwaarden toe te kennen als uw voorstel niet bij ons past.

Voor meer informatie over krediet, aarzel dan niet om ons te contacteren:

Gmail: frbgfibank@gmail.com

whatsapp: 0048 798 696 043

Publicité
Publicité
Commentaires
Wederzijdse financiering veilig online krediet, een nummer Whatsapp: +48 798 696 043
Publicité
Archives
Publicité